Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Zahtevi elektronskim putem od juna

Novosađani će od juna sledeće godine sve zahteve koji se inače podnose u Gradskoj kući moći da pošalju elektronskim putem ili predaju lično u bilo kojoj pisarnici u gradu.

Besplatan ulaz u Muzej grada

Ulaz u Muzej grada Novog Sada biće besplatan u subotu, od 12 do 18 časova, uz stručno vođenje na stalnim i tematskim izložbama, saopšteno je iz tog muzeja.

Studenti traže manje školarine

Predstavnici parlamenata sa svih novosadskih fakulteta održali su protest juče ispred zgrade Rektorata, gde su potpisivali peticiju sa zahtevima koje će predati Ministarstvu prosvete i nauke.

Ombudsman: Ne treba suditi novinarima "Građanskog"

Zaštitnik građana Srbije Saša Janković izjavio je da se nada da neće biti sudskog postupka protiv urednika i novinara ugašenog dnevnika "Nacionalni građanski" jer, kako je rekao, nije primetio da su posledice objavljenih informacija loše.

Obveznicama do kanalizacije

Grad Novi Sad i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) potpisali su sporazum o davanju garancija za izdavanje municipalnih obveznica u vrednosti od 35 miliona evra.

Košarkaši Vojvodine gostuju u Kruševcu

Nakon jednog vikenda pauze zbog odloženog meča protiv OKK Beograda koji je na turneji u Kini, košarkaši Vojvodine u trećem kolu Košarkaške lige Srbije gostuju ekipi Napretka u Kruševcu.

Još 6 podzemnih kontejnera

"Čistoća" postavlja još šest podzemnih kontejnera. Dva na Trgu Marije Trandafil, dva u Pašićevoj ulici preko puta Matice srpske i dva na uglu Masarikove i ulice Vuka Karadžića.